Annons:

Sök

Annons:

Beskedet: Cupen ställs in helt och hållet

Smålands Fotbollförbund har beslutat att ställa in Toyota Cup för årets säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Beskedet: Cupen ställs in helt och hållet

Seriespelet i distriktsserierna i Småland är redan uppskjutet. Nu står det klart att Toyota Cup (tidigare Smålandscupen) ställs in för årets säsong. 

Annons:

Det blir som tidigare nämnt ingen seriestart i april för de lokala fotbollslagen på distriktsnivå. Smålands Fotbollförbund har beslutat att skjuta fram seriestarten till helgen 1–2 maj med tanke på det rådande pandemiläget.  På det viset har Smålands FF valt att gå på samma linje som Svenska Fotbollförbundet. De två uppskjutna spelomgångarna har placerats in i det redan befintliga spelschemat. 

Cupen ställs in

Vår tidning har tidigare rapporterat om att Toyota Cups gruppspel inte kommer kunna genomföras och nu har tävlingskommittén i SmFF beslutat att helt och hållet ställa in Toyota Cup på både herr- och damsidan. 

”Inget roligt beslut att ta men vi tror ändå att det är det bästa i den situation vi befinner oss. Kvalificering till Svenska Cupen Dam och Herr 2022 kommer därför att göras utifrån en rankning som bygger på serieresultaten 2021. 1 serienivå, 2 serieplacering och 3 snittpoäng”, säger Mats Larlind på Smålands Fotbollförbund. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: