Annons:

Sök

Annons:

Albins historiska mål räckte inte

Albin Isaksson gjorde sitt första A-lagsmål någonsin. Det räckte inte för Djursdala, som ”bara” spelade 1-1 hemma mot B.O.IF. – Jag tycker att vi dominerade matchen och skulle ha haft alla tre poängen, säger Albin Isaksson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Inför matchen berättade vi om Albin Isaksson, som åkte ända från Malmö för att hjälpa sitt Djursdala i kampen om ett nytt kontrakt i division fem. Då fick ni också veta att han aldrig hade gjort något mål i A-lagssammanhang. Det har han nu.

Redan efter 15 minuter spräckte han nämligen Djursdalas nolla.

– Jag fick en riktigt go boll från ”Frippe” (Fredrik Nilsson) bakom backlinjen och kom med fart och kunde ganska enkelt springa ifrån deras vänsterback. Deras målvakt kom ut och jag lyckades peta bollen förbi honom och hade sedan öppet mål, berättar Albin Isaksson.

En handfull lägen

Det här var en match där Djursdala utan tvekan borde ha fått med sig alla tre poängen. Men istället kvitterade B.O.IF till 1-1 i den 40:e minuten och därefter blev det inga fler mål.

– Jag tycker att vi spelade väldigt bra och skapade fyra-fem lägen som vi borde ha satt. Det känns som två förlorade poäng snarare än en vunnen. Men spelar vi med samma inställning och vilja i resterande matcher så ska vi klara kontraktet.

Beröm i DSK till Fredrik Nilsson, Andreas Brodin och Johannes Karlsson.

Med tre matcher kvar att spela har Djursdala en poäng till godo till Hebe på den negativa kvalplatsen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: