Annons:

Sök

Annons:

  • Stark laginsats av Södra Vi IF:s friidrottare – Håårdh dominerade

    Södra Vi IF gjorde en mycket fin laginats och slutade trea i en tävling i Jönköping. Foton: Privat

  • Stark laginsats av Södra Vi IF:s friidrottare – Håårdh dominerade

    Sebastian Håårdh tog tre guldmedaljer.

Stark laginsats av Södra Vi IF:s friidrottare – Håårdh dominerade

Södra Vi IF:s friidrottare gjorde en stark laginsats när HIK-kampen avgjordes på Råslätts IP i Jönköping. SVIF slutade på en tredjeplats av 19 lag.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

I P15-klassen gjorde Erik Gustavsson mycket bra ifrån sig. Han vann höjdhoppet och slutade trea på 300 meter. I den sistnämnda grenen blev det dessutom ett nytt personbästa.

Sebastian Håårdh gjorde en kanontävling i P13-klassen. Han tog guld och satte personligt rekord i samtliga grenar han ställde upp i; 60 meter, kula och längdhopp. I längdhopp blev det dessutom ett nytt tävlingsrekord med 5,37.

I P9 var det trekamp som gällde och där hade Jason Jonasson sina bästa resultat i kast med boll (etta) och 60 meter (tvåa).

Linnea Lind, Emma Jonsson och Julia Karlsson tävlade i F13. De ställde upp i tre grenar vardera och Emma Jonsson notera ett personbästa på 600 meter.

Guld på 60 meter

I F11 representerades SVIF av Emilia Håårdh, Jenna Jonason, Matilda Isaksson och Amanda Lind. Emilia tog guld på 60 meter och satte personbästa i höjdhopp. Jenna kom tvåa i spjut och satte personliga rekord i spjut, 60 meter häck och 600 meter. Matilda kom trea på 60 meter och 600 meter och satte personbästa i den sistnämnda grenen. För Amanda blev det nytt personbästa i spjut.

Signe Isaksson och Elin Jonsson tävlade för Södra Vi i F9-klassen. Signe satte nytt personligt rekord på 60 meter och Elin gjorde detsamma i kast med boll.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: