Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Starka insatser av SVIF-ungdomar – han tog silver

Sebastian Håårdh tog silver i Götalandsmästerskapen. Foto: Södra Vi IF

Starka insatser av SVIF-ungdomar – han tog silver

Sebastian Håårdh tog ett meriterande silver i längdhopp under den gångna helgens GM tävling. IFK Växjö anordnade på uppdrag av Götalandsregionen den största tävlingen för våra 13- 14åringar, nämligen Götalandsmästerskapen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Tävlingen hölls i Telekonsult Arena i Växjö. Tävlande från distrikten, Småland, Göteborg, Västergötland, Skåne, Halland, Östergötland, Blekinge och Bohuslän-Dal fanns representerade. Förutom Sebastian Håårdh, hade Södra Vi tre representanter i Smålandslaget Emma Jonsson, Linnéa Lind och Julia Karlsson.

Sebastian Håårdh stod för en stark insats i längdhopp och tog alltså silver, andra platsen bärgades via ett mäktigt hopp i sista hoppomgången på 5.58 vilket är nytt personbästa. Han tävlade även i tresteg och där kom han på en 6:e plats.

Knep tredjeplatsen

Emma Jonsson tävlade i F14 klassen och satte nya personbästa 60m och på 1000m. Linnea Lind tävlade även hon i F14-klassen och hon satte nya personbästa på 1000m och 200m. Julia Karlsson tävlade i F13-klassen och satte nya personbästa på 200m och i längdhopp.

I distriktskampen var Skåne och Göteborg i en klass för sig som etta-tvåa, där bakom lyckades Småland dock knipa tredjeplatsen strax före Västergötland.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: