Annons:

Sök

Annons:

Lagkaptenen uppgiven: ”Det är deppigt på plan”

Vimmerbys lagkapten Victor Wall var en stor anledning till att VIBK i alla fall fick en poäng i kväll. Foto: Jakob Karlsson

Lagkaptenen uppgiven: ”Det är deppigt på plan”

Vimmerby IBK har upplevt några tunga veckor på innebandyplanen. Lagkaptenen Victor Wall har svårt att beskriva vad som hänt.
– Vi tar inte löpningarna och blir inte glada när vi gör mål. Gnistan finns inte, säger han efter 7–7 mot Gnosjö.

Annons:

VIBK har bara vunnit en av sina fem senaste matcher – och tappat mycket mark i kampen om division ett-platserna. Dagens 7–7-match var ytterligare ett steg i fel riktning.

– Jag tror mycket handlar om inställningen. Det har varit lite till och från på träningarna och vi som varit där har inte visat framfötterna, det hänger ihop med det och fokus.

Dagens första 40 minuter var långtifrån VIBK:s nivå.

– De första två är alldeles för dåliga. I tredje får vi lite utdelning, men det är ingen hundraprocentig period det heller. Det känns som att det är deppigt på plan.

 "Det är för dåligt"

Den annars så pålitliga förstafemman med Wall, Kim Karlsson och Jonatan Green vaknade i den tredje perioden och stod för tre mål där. Wall sköt själv två mål från högerkanten.

– Fick upp bollen lite enklare längs med sargen, det öppnade upp sig en del och då kommer målen. Men vi är inte nära den fart vi vill spela med ändå. Det är för dåligt.

Känns det kört nu?

– Lite grann känns det som att tåget har gått. Vi måste ha med oss väldigt många resultat och göra vårt.

Skulle ni gjort något annorlunda?

– Vi kanske skulle ha matchat ännu hårdare, men det är svårt när alla är dåliga. Sen är det tungt att vi släpper ett mål direkt när vi gjort ett. Det har vi pratat om hela säsongen, men det hjälper inte.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: