Annons:

Sök

Annons:

Fick boll i ögat – missar matcher: ”Sa att jag hade himla tur”

Adrian Brorsson träffades av en boll i ögat mot Månsarp och blir borta från spel i några veckor. Foto: Ossian Mathiasson

Fick boll i ögat – missar matcher: ”Sa att jag hade himla tur”

Träffad av en boll i ögat – mitt under matchen.
Nu berättar Vimmerby IBK:s forward Adrian Brorsson om skräckskadan som kommer hålla honom borta från spel ett tag.
– De sa att jag hade en himla tur eftersom smällen var väldigt kraftig. Det hade kunnat gå mycket värre, säger han.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby IBK gjorde ingen av sina bättre insatser i Vimmerby idrottshall på fredagskvällen. Laget tappade en fyramålsledning inom loppet av mindre än nio minuter i den tredje perioden och fick nöja sig med en poäng mot seriejumbon Månsarp.

Synen är sämre

Det var inte den enda smällen som VIBK fick på fredagskvällen. I andra perioden tvingades Adrian Brorsson utgå skadad efter att en boll skjutits rakt upp i ögat på honom. Han gick av direkt, kände smärta och såg ingenting. 

Forwarden fördes till Västerviks sjukhus och när Dagens Vimmerby tog kontakt med honom på lördagseftermiddagen hade han kommit hem igen. 

– Som tur är ser jag fortfarande på ögat men däremot är synen sämre och jag ser suddigt. Det är svullet och gör väldigt ont. De (läkarna) sa att det troligtvis kommer bli bättre igenom om ett par dagar och jag kommer behöva åka tillbaka igen för ytterligare kontroller av ögat så att inget har ändrats, säger Adrian Brorsson. 

Blir borta från spel ett tag

Läkarna sa till Brorsson att han inte får träna något under den här tiden och blir borta från träningar och matcher i minst två veckor. 

– Det är såklart jättetråkigt. Sen är jag lättad över att det inte var så illa att jag miste synen, vilket jag trodde först så jag inte såg något på ögat. Det är väl lite tur i oturen kan man väl säga, säger han.  

Brorsson är efter VIBK:s stjärnduo, Jonatan Green och Victor Wall, lagets bäste poänggörare med 18 mål och sju målgivande passningar (25 poäng) på 15 matcher. Jonatan Green är överlägsen etta i hela seriens poängliga med 58 poäng, 19 poäng före tvåan Jonathan Karlberg från CL98. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: