Annons:

Sök

Annons:

Därför bjöd Zeilon på delikatessen:

Mattias Zeilon kramas om efter sin delikatess. Foto: Ossian Mathiasson

Därför bjöd Zeilon på delikatessen: "Fick den på middagen"

Mattias Zeilon fick ett klipp på matchmiddagen skickat till sig av kedjekamraten John Pettersson. Sedan bjöd han på ett identiskt mål som på filmen.
– Hade han inte skickat den hade jag passat alla dagar i veckan, säger Zeilon.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Att han har en fin klubbteknik har inte passerat obemärkt förbi. På fredagen fick även Mattias Zeilon bjuda på ett riktigt snyggt golvzorromål. Delikatessen betydde 6-3 för VIBK. 

– Det var roligt att det blev just i dag. John (Pettersson) skickade en video på exakt ett sånt mål när vi satt och åt middag. Jag svarade att jag skulle göra det om jag fick ett friläge, och jag gjorde exakt så sen, säger Mattias Zeilon.

John Pettersson stod annars helt naken bredvid Zeilon och kunde bara ha rakat in sitt tredje för dagen.

– Hade han inte skickat det klippet hade jag passat alla dagar i veckan. Han hade nog blivit arg om jag inte hade satt den, men nu blev det roligt av det. Jag blev jävligt sugen på att testa den och jag brukar försöka bjuda på lite sånt där. Men jag har nog inte gjort ett sånt mål innan i a-laget. 

Nästan direkt efteråt snärtade han upp 7-3 i powerplay. 

– Där ska jag göra mål, inget snack. Det var jävligt skönt faktiskt. Jag är glad nu, det är jäkligt roligt inför så mycket publik.

"Säger åt mig mycket"

VIBK var ordentligt trögstartade och låg under med 1-3 inför slutakten. Där blev det sedan islossning och andrafemman visade vägen. 

– Vi är det spelförande laget, men det studsade inte med oss riktigt. Vi vet att vi är starka i tredje och första kommer igång och rullar riktigt bra. "Elof" (Jonas Elofsson) kom in i vår kedja och det kändes som att vi hade bollen hela tiden. Får han spela blir det nog jäkligt bra. 

Betyder det mycket att få in honom?

– Han säger åt mig mycket, han säger åt John mycket. Vi gör ju tre mål också vår femma. Det brukar vi inte, men det gör mycket att han kommer in. Det är viktigt att vi har två femmor som leverar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: