Annons:

Sök

Annons:

VIK-spelaren: ”Har en trygghet i tredje perioden”

Pierre Gustavsson gjorde det avgörande 4-2-målet. Foto: Linus Johansson

VIK-spelaren: ”Har en trygghet i tredje perioden”

Västervik var satt under press. Då gick man ut och avgjorde i tredje perioden. – Vi vet att vi är starka i den tredje perioden, säger Pierre Gustavsson, som gjorde det avgörande 4-2-målet.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Västervik är i allra högsta grad med i kampen om direktplatsen till den allsvenska kvalserien. Derbysegern mot Vimmerby var en tung sådan.

– Det här var riktigt skönt. Ett derby är alltid ett derby och Vimmerby är inget dåligt lag. Vi var förberedda på en svår match. Ska vi ta förstaplatsen får vi egentligen inte tappa poäng mot något lag, säger Pierre Gustavsson.

Starka i tredje

Inför den sista perioden var ställningen 2-2 och VIK var satt under press.

– 2-2 är förstås ett lurigt resultat. Men vi har en trygghet när vi går ut till den tredje perioden, vi vet att vi är starka där. Det är jätteviktigt att ha den tryggheten och något som vi kan bygga vidare på.

Västervik fick sedan ett tidigt 3-2-mål i den sista perioden. 4-2-målet lät dock vänta på sig och kom inte förrän i matchens näst sista minut. Målskytt: Pierre Gustavsson.

– Klart att det var ett väldigt viktigt mål i det läget, säger Pierre Gustavsson, som nu ser fram mot en viktig VIK-vecka:

– Vi har Hudiksvall hemma på onsdag och Troja/Ljungby borta på lördag. Det är två viktiga matcher.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: