Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: HÄR ÄR VIMMERBYS MOTSTÅND I PLAYOFF 3

Valen till playoff 3 är gjorda. Foto: Linus Johansson

JUST NU: HÄR ÄR VIMMERBYS MOTSTÅND I PLAYOFF 3

Valet är gjort. Vimmerby Hockey kommer att möta Kristianstad i playoff 3 i kvalet till Hockeyallsvenskan, som är det sista steget innan kvalserien.
– Vi vill vinna och de måste vinna, det kan bara vara en fördel för oss, säger VH-tränaren Phil Horsky i Hockeyettans livesändning.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby Hockey slog ut Troja/Ljungby med 2-0 i matcher i playoff 2. Nu väntar Kristianstad i playoff 3.

Vimmerby inleder med hemmamatch på tisdag. Därefter väntar bortamatch på fredag. En eventuell tredje och avgörande match spelas på lördag, även den på bortaplan.

Som väntat ville varken Kalling/Ronneby, Boden eller Östersund välja VH utan istället blev Vimmerby över till Kristianstad.

Mikael Gath, tränare och sportchef i Kristianstad, fick frågan i Hockeyettans livesändning om Vimmerby är en önskemotståndare.

– Näe, jag vet inte riktigt. Jag har inte funderat på någon önskemotståndare eftersom vi inte fått välja vilka vi ska möta. Valen var ganska ristade i sten, det var ganska väntat att det skulle bli Vimmerby. Det kommer att bli en tuff serie, svarade Mikael Gath på den frågan.

"De har pressen på sig"

Phil Horsky lade över trycket på Kristianstad.

– Kristianstad har satsat väldigt mycket för att nå kvalserien. De har ett riktigt bra lag och de har pressen på sig. De måste vinna och vi vill vinna, det kan bara vara en fördel för oss, säger Phil Horsky.

De fyra vinnande lagen i playoff 3 tar sig vidare till kvalserien, där de allsvenska lagen Almtuna och Vita Hästen väntar. Kvalserien börjar den 21 mars och avslutas den 14 april.

Fakta

Möten i playoff 3 i kvalet till Hockeyallsvenskan:

Kallinge/Ronneby-Tranås

Boden-Huddinge

Östersund-Hudiksvall

Kristianstad-Vimmerby

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: