Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: Forwarden stannar i VH

Vimmerby Hockey presenterade lagkaptenen Jakob Karlsson i går. Nu går klubben ut med att Oscar Gustafsson också stannar i klubben.
– Vi är glada att få behålla honom, säger Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Annons:

Oscar Gustafsson, med Färjestad BK som moderklubb, anslöt till Vimmerby Hockey inför den förra säsongen. Totalt stannade han på tio poäng, fem mål och fem assists, under debutsäsongen, men klubben skriver att han var inblandad i betydligt fler chanser och situatoner offensivt än poängskörden visar.

– Vi är glada att få behålla Oscar. Det är en spelare med potential, och med en seniorsäsong i kroppen så finns alla möjligheter att ta ännu större kliv i utvecklingen till kommande säsong, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson. 

Forwarden avslutade säsongen med en handledsskada, men är redo för att göra en stark försäsong.

– Det ska bli riktigt kul att fortsätta i Vimmerby. Jag är förväntansfull redan. Jag trivs väldigt bra i klubben och det känns som att vi har något bra på gång. I år gick vi långt, men det känns som att vi har längre i oss, säger Oscar Gustafsson. 

Han vill fortsätta att utvecklas under kommande säsong.

– Jag vill bli ett mer offensivt hot kommande säsong. Den här säsongen utvecklade jag defensiven, men var samtidigt inblandad i mycket framåt som jag får träna på att förvalta bättre, säger 21-åringen.

Det nya kontraktet är skrivet på ett år.

Artikeln har uppdaterats.

Fakta

Vimmerby Hockey 19/20: Oskar Carlsson (kontrakt), Martin Jönsson (kontrakt), Jakob Karlsson (förlängning), Oscar Gustafsson (förlängning). 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: