Annons:

Sök

Annons:

VH VÄRVAR ALLSVENSK CENTER –

Pierre Gustavsson återvänder till Vimmerby Hockey efter flera framgångsrika säsonger i Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

VH VÄRVAR ALLSVENSK CENTER – "SKA BLI RIKTIGT KUL"

Efter flera år i Västerviks IK återvänder centern Pierre Gustavsson till Vimmerby Hockey.
– Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till Vimmerby. Jag känner klubben sedan tidigare och ser verkligen fram emot det här. Det är stort intresse i Vimmerby och jag har saknat att spela i hallen, säger Pierre Gustavsson.

Annons:

Gustavsson är född 1990, har IK Oskarshamn som moderklubb och spelade i Vimmerby mellan 2010-2013 då han var en av spelarna som tog VH till Hockeyettan. 

Gustavsson kommer från tre raka säsongen i HockeyAllsvenskan. 
– Jag vill vara med på resan att utmana om en allsvensk plats. Jag ser mig själv som en tvåvägsspelare som jobbar hårt i båda riktningarna, säger "PG" i ett pressmeddelande. 

I Vimmerby Hockey blir han spelare nummer 13 i lagbygget. 

– Pierre Gustavsson tillför oss rutin både på isen och i omklädningsrummet. Vi ser honom som en stabil och allround tvåvägsspelare, som det finns mer offensiv i än han kanske fått visa de senaste åren. Vi är glada över att ha fått hans påskrift, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson. 

Kontraktet med Pierre Gustavsson är skrivet på ett år. 

Fakta

Vimmerby Hockey 19/20:

Oskar Carlsson (kontrakt), Martin Jönsson (kontrakt), Jakob Karlsson (förlängning), Oscar Gustafsson (förlängning), Pelle Ström (förlängning), Oliver Kempainen (förlängning), Anton Carlsson (förlängning), Tobias Fridh (ny från Tyringe), Tomas Ryden (förlängning), Oscar Wallden (ny från Djurgårdens IF), Edwin Johansson (ny från Västerviks IK), Alexander Andersson (förlängning), Pierre Gustavsson (ny från Västerviks IK). 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: