Annons:

Sök

Annons:

VH:s sportchef: ”Han vore en drömvärvning”

Daniel Stolt, till höger, lägger pusselbit för pusselbit i Vimmerby Hockeys lagbygge. Nu har han ett hopp att knyta Markus Modigs till laget igen. Foto: Linus Johansson

VH:s sportchef: ”Han vore en drömvärvning”

Vimmerby Hockey har ett fåtal platser kvar att fylla i truppen. En av dem skulle kunna tillhöra egna produkten Markus Modigs, som spelade i Almtuna den gångna säsongen. – Det är ingen hemlighet att han vore en drömvärvning, säger VH:s sportchef Daniel Stolt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

2013/14 var senaste gången Markus Modigs gjorde en hel säsong i Vimmerby Hockey. Säsongen stördes till viss del av skador. Så har det varit även de två efterföljande åren och Modigs har inte hittat rätt i först Kallinge/Ronneby i division ett och den gångna säsongen i Almtuna i Hockeyallsvenskan.

Inget intresse

Sedan tidigare står det klart att Almtuna inte kommer att erbjuda Modigs något nytt kontrakt. Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby är Markus Modigs önskan att spela kvar i landets näst högsta serie. I nuläget ska det dock inte finnas intresse från någon klubb.

Det skulle kunna öppna upp för moderklubben Vimmerby Hockey. Sportchefen Daniel Stolt bekräftar att VH pratar med den 24-årige forwarden.

– Vi har självklart pratat med honom. Det skulle vara jättekul att få hem ”Macke”. Det är en Vimmerbykille som brinner för hockeyn och VH och jag tror att vi skulle ha stora nytta av honom, säger Daniel Stolt.

”Inte pratat pengar”

Stolt säger vidare att dörren inte är stängd från något håll i nuläget.

– Det är ingen hemlighet att han vore en drömvärvning för oss. Jag vet att han har lite krokar ute så vi får se vart det landar. Oavsett om han kommer nu eller inte så tror jag inte att han har gjort sin sista match i Vimmerbytröjan.

Har Markus Modigs fått något kontraktsförslag från Vimmerby?

– Vi har egentligen inte pratat pengar. Skulle det bli aktuellt så tror jag att vi löser det ganska snabbt, säger Daniel Stolt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: