Annons:

Sök

Annons:

VÄSTERVIKS MATCH SKJUTS UPP – SPELARE SJUKA

Det blir ingen match för Västerviks IK i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

VÄSTERVIKS MATCH SKJUTS UPP – SPELARE SJUKA

Det blir ingen match för Västerviks IK i Slutspelsserien i kväll. HockeyAllsvenskan har skjutit upp hela omgången efter att flera spelare i Vita Hästen insjuknat. Vad de drabbats av är dock ännu okänt.
– Det är inte bekräftat att det handlar om coronaviruset, säger hockeyallsvenskans styrelseordförande Håkan Svensson till Sportbladet.

Annons:

Beslutet fattades av styrelsen för HockeyAllsvenskan under morgonen, men även förbundet ska säga sitt och väntas göra det inom kort.

– Vi har fått muntligt godkännande av Svenska Ishockeyförbundet att ställa in från midnatt. Så det handlar bara om formalia, säger Håkan Svensson till Sportbladet.

I kväll skulle den andra omgången av totalt fem i slutspelsserien spelas. Västervik skulle gästas av Timrå, men matchen skjuts alltså upp.

– Med stor sannolikhet ställs hela säsongen in, vi ser inte hur den ska gå att genomföra. Det är tragiskt, men människors hälsa och liv måste gå före. Att det blir samma ligor och samma lag nästa säsong får vi ta i det här läget, säger Håkan Svensson.

Även finalmatchen i Allsvenskan mellan Modo och Björklöven, som skulle spelas under lördagen, ställs in. Hur Vimmerby och Oskarshamn skulle påverkas av ett sådant beslut i HockeyAllsvenskan är okänt. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: