Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: HÄR ÄR NÄSTA VH-SPELARE ATT BRYTA SITT KONTRAKT

Victor Östling har bestämt sig för att bryta sitt kontrakt med Vimmerby Hockey i Hockeyettan. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: HÄR ÄR NÄSTA VH-SPELARE ATT BRYTA SITT KONTRAKT

Vimmerby Hockey har tappat flera spelare som har brutit sina kontrakt. Fjärde spelaren som tackar för sig är centern Victor Östling. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Max Pålholm, Jonathan Augustin och Oliver Kempainen har tidigare under säsongen brutit sina kontrakt med Vimmerby. Nu är det dags för ytterligare en spelare att lämna Hockeyettan-klubben. 

Centern Victor Östling, 24, har meddelat klubben att han bryter kontraktet med omedelbar verkan. Han har producerat sex poäng (1+5) på 15 matcher i VH-tröjan. Det skriver Vimmerby Hockey på sin hemsida. 

"Det kom väldigt hastigt och han gav egentligen ingen konkret anledning till varför han ville lämna. Helt plötsligt hade han lämnat stan, och vi kan väl säga att vi inte riktigt anser att han respekterat det avtal vi har upprättat. Det har vi också förklarat för Victor och hans agent. Samtidigt kan vi inte ha spelare, som inte vill vara här och nu jagar vi en ersättare", säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson till klubbens hemsida. 

"Finns ett antal spår"

VH:s hoppas kunna hitta en ersättare till Victor Östling inom en snar framtid. 

"Det finns ett antal spår som vi undersöker och förhoppningsvis kan vi lösa det så snabbt som möjligt", säger Morgan Persson. 

Östling, som har spelat i flera olika ligor utomlands sedan 2014, var på tryout i VH i början av september och skrev i slutet av samma månad på ett permanent kontrakt för hela säsongen.

Dagens Vimmerby har sökt Victor Östling för en kommentar under hela måndagseftermiddagen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: