Annons:

Sök

Annons:

Tråkiga beskedet: Lilla Gubben Cup ställs in

Sedan 2007 har Vimmerbyortens Ryttarförening arrangerat Lilla Gubben Cup. I sommar blir inte hopptävlingen av. – Vi har fått in för dåligt med anmälningar. Det är jätteledsamt, säger kanslisten Lotta Gudmunsén till Dagens Vimmerby.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Under några års tid var Lilla Gubben Cup mycket populär. Visst har deltagarantalet dalat litegrann de senaste åren, men tävlingen har ändå varit lite av Vimmerbyortens Ryttarförenings flaggskepp.

Nu har föreningen tagit beslutet att tävlingen inte blir av under 2016.

 Visst har vi krympt lite med åren, men så här borde det inte ha blivit. Det har ju varit så lyckat alla år. Det är möjligt att vår tävling krockade med lite för mycket andra tävlingar och evenemang i år, säger Lotta Gudmunsén.

Var ni långt ifrån att få ihop ett startfält?

 Ja, det var inte ens nära. Vi hade bara en tredjedel av de anmälningar vi brukar ha. Det fanns inget annat att göra än att ställa in. Nu får vi prata ihop oss och se om vi kommer tillbaka nästa år.

För Vimmerbyortens Ryttarförening är det ett hårt slag att Lilla Gubben Cup inte kan genomföras.

 Det har varit en inkomstkälla för oss så det är klart att det blir en inkomstförlust. Men framförallt är det tråkigt att inte kunna fortsätta med en tävling som har varit så uppskattad.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: