Annons:

Sök

Annons:

Västervik förlänger med ytterligare en förare:

Morgan Andersson är glad över att Jaimon Lidsey fortsätter i Västervik Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Västervik förlänger med ytterligare en förare: "Inga tvivel från vår sida"

Klockan 12.00 är uttalad tid för pressmeddelande från Västervik Speedway. Nu kommer en nyhet från klubben där de meddelar att Jaimon Lidsey är klar för en fortsättning. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

22-årige Jaimon Lidsey kom till Västervik inför den gångna säsongen, som var hans första säsong som senior efter att ha avslutat juniortiden på bästa sätt genom att bli juniorvärldsmästare.

Lidsey körde nio matcher för Västervik 2021 och landade in på ett snitt på 1,489 poäng per heat. Nu meddelar Västervik att Lidsey har skrivit på för en fortsättning i klubben.

”Första året i Sverige för Jaimon började mycket bra och han visade stora kvalitéer som resulterade i en bra poängskörd. Tyvärr så var han inblandad i en olycka i mitten av säsongen under en tävling i Daugavpils som gjorde att han var borta från speedwayen under en hel månad. Han hittade inte riktigt tillbaka till den formen han hade innan olyckan var framme men visade att när allt är på plats så finns det stor potential i den unga australiensaren. Det var inga tvivel från vår sida att förnya avtalet och vi är mycket glada att det var ömsesidigt”, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Jaimon Lidsey ser fram emot att vara en del av Västerviks lag även 2022. 

”Jag är tacksam mot klubben att jag fick chansen att börja köra i Sverige och jag har trivts utmärkt under året och även haft mycket roligt då vi har haft en härlig atmosfär i och runt laget. Säsongen var lite upp och ner för min del men jag lyckades att prestera några riktigt bra tävlingar för Västervik och jag jobbar hårt för att det ska bli många flera nästa säsong”, säger Jaimon Lidsey i pressmeddelandet.

Fakta

Västerviks lagbygge till kommande säsong 2022 

Artem Laguta 2,479

Bartosz Smektała 1,954

Viktor Kulakov 1,875

Jaimon Lidsey 1.489

Mads Hansen 1,455

Anton Karlsson 0,500

Noel Wahlqvist 0,500 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: