Annons:

Sök

Annons:

Fjärde tvåpoängförlusten för Dackarna:

Mikael Teurnberg var otroligt besviken efter förlusten.

Fjärde tvåpoängförlusten för Dackarna: "Fruktansvärt besviken"

Dackarnas försmädliga förluster bara fortsätter. I derbyt mot Västervik blev det 46-44 till hemmalaget – Dackarnas fjärde tvåpoängsförlust den här säsongen.
– Jag är fruktansvärt besviken, säger lagledaren Mikael Teurnberg.

Annons:

Ett efterlängtat guld ifjol. Den här säsongen vill sig dock ingenting för Målillaklubben Dackarna. I det heta derbyt borta mot Västervik fick laget på nytt inkassera en snöplig och tajt förlust.

Hemmalaget vann med 46-44 och lade därmed beslag på samtliga tre poäng.

– Jag är fruktansvärt besviken. Att förlora med två poäng mot ett topplag när vi inte gör en riktigt bra match... Det är tungt. Vi har stora hål på vissa, men ändå står vi upp. Vi ger bort mycket och det här är fjärde förlusten med två poängs marginal. Det är ingenting... Rasmus (Jensen) förlorar ett heat med tio centimeter och vi har en touch the tape igen. Vi kunde ha haft tio till tolv poäng till. Det är en riktigt tuff säsong och jävligt jobbigt att förlora här, säger dackelagledaren Mikael Teurnberg.

"Inte varit med om"

Det var polske stjärnan Maciej Janowski som körde in i tejpen. Samtidigt var han gästernas vassaste förare och tog hela 14 poäng. Andra förare kom inte alls upp i normal standard. Jacob Thorssell tog till exempel endast en poäng på fem heat.

– Janowski tog igen det med råge och vi kunde toppa ikapp det där sen. Det är riktigt tungt i näst sista heatet där vi har femettläge och Kurtz tappar i sista kurvan och Thorssell tappar två placeringar. Annars var vi starka efter paus och har bra go i laget, men vi tappade ändå. Jag är så besviken. 

Dackarna har fortsatt goda chanser att nå slutspel, inte minst tack vare de snöpliga förlusterna. Emellertid var det ingen tröst för Mikael Teurnberg den här tisdagskvällen.

– Att det varit så här en hel säsong har jag inte varit med om. Det är bara att titta på förarpoängen. Det är en match där vi varit sämre än 41 poäng och ändå har vi bara vunnit två matcher.

I det elfte heatet toppade Teurnberg in Brady Kurtz i stället för Filip Hjelmland. Han kunde även ha toppat in hete Rasmus Jensen för Jacob Thorssell.

– Jag kunde ha dubbeltoppat, men jag tyckte ändå Jacob var på gång där innan.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: