Annons:

Sök
SÅ FORTSÄTTER SÖKANDET EFTER FÖRSVUNNEN KVINNA

Missing People har gått ut med en efterlysning. Foto: Arkivbild

SÅ FORTSÄTTER SÖKANDET EFTER FÖRSVUNNEN KVINNA

Vid 18-tiden igår larmades räddningstjänsten och polisen om en befarad drunkning i närheten av kommungränsen mellan Vimmerby och Hultsfred. Idag fortsätter sökandet och Missing People har kallats in. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det är en kvinna i 60-årsåldern som försvunnit. Missing People gått ut med följande signalement: Kvinna har långt blont hår, är cirka 180 centimeter lång och väger cirka 68 kg. Klädsel vid försvinnandet är okänd. Alla tips ska lämnas till 114 14. 

Enligt drunkningslarmet, som skickades ut av SOS Alarm strax efter klockan 18, ska en påse med kläder hittats vid Hemsjön i närheten av Björksebo, intill kommungränsen mellan Hultsfred och Vimmerby. Idag kommer polisen eventuellt att skicka upp en helikopter i området, men i övrigt blir det en mindre sökinsats än igår. Några tips om att kvinnan skulle befinna sig på någon annan plats har inte kommit in. 

Missing People är inkopplade i ärendet och har gått ut med en efterlysning i sina kanaler. 

Nedan kan du se vår rapportering i ärendet från gårdagen: 

Uppdatering kl 18.35:

Räddningstjänstens ledningsoperatör i Jönköping uppger att fem enheter från räddningstjänsten samt ambulans och polis är på platsen. 

– Om kläderna är kvarglömda eller om det handlar om något annat vet vi inte, men vi chansar inte. Den är ingen skadad person funnen, men sökning pågår för fullt, säger man.

Uppdatering 19.10:

Räddningstjänstens ledningsoperatör meddelar att insatsen fortfarande pågår, men man har inte hittat någon skadad person. Den klädpåse som inringaren har hittat har man ännu ingen ytterligare information om, huruvida den bara är kvarglömd.

Artikeln kommer att uppdateras.

Uppdatering 20.15:

Räddningstjänstens ledningsoperatör meddelar att sökandet fortsätter med oförminskad styrka. Räddningstjänsten har både dykare och drönare på plats. Även vattenskoter och hundpatrull har använts i sökarbetet.

Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens regionledningscentral, säger att polisen inte kommer kommentera ärendet.

Uppdatering 22.00:

Sökarbetet avbröts för dagen vid 21.30-tiden, men kommer återupptas under onsdagen. Då kommer eventuellt också polisen att skicka en helikopter till platsen.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: