Annons:

Sök

Annons:

VÄLKOMMEN TILL DAGENS VIMMERBY!

Dagens Vimmerby är en digital nyhetstidning i Vimmerby kommun. Företaget ägs och drivs av Jakob Karlsson, Ossian Mathiasson och Simon Henriksson som alla har lång erfarenhet av journalistisk bevakning i Vimmerby kommun.

Syftet med Dagens Vimmerby är att modernisera journalistiken i Vimmerby. Vår journalistik ska vara oberoende, tuff, rättvis och trovärdig. Vårt mål är att vara snabbast med de bästa och hetaste nyheterna.  

Vi kommer ut 365 dagar om året och kommer att göra allt för att ge dig bäst och mest information om Vimmerby. Var du vill och när du vill. 

*

Dagens Vimmerby är en långsiktig satsning på lokaljournalistik som betyder något. Vi kommer inte att ta något betalt för materialet på vår sida – och kommer alltid att publicera hela artiklar så fort som möjligt. Vi vill vara tillgängliga och vill att alla medborgare ska ha samma rätt till sina lokalnyheter. Vi hoppas kunna finansiera vår sajt via annonsörer och frivilliga stöd via korttransaktioner. 

Vi vill gärna att du kommenterar våra artiklar, men är måna om ett anständigt debattklimat på Dagens Vimmerby. Därför förhandsgranskar vi alla kommentarer som skrivs på vår sajt. Vi kommer inte att publicera debattinlägg som innehåller rasism, främlingsfientlighet, homofobi eller sexism. Vi accepterar inte några kränkningar, varken av grupper eller personer, på vår sajt. I övrigt försöker vi vara så liberala och frikostiga med publiceringar som möjligt.

Varmt välkommen till vår sajt!

Jakob Karlsson

Simon Henriksson

Ossian Mathiasson

Annons:

Annons: