Annons:

Sök

Annons:

Foto: Privat

JUST NU: EN TILL SJUKHUS EFTER OLYCKA UTANFÖR VIMMERBY

En person har förts med ambulans till sjukhus efter den trafikolycka som inträffade strax utanför Vimmerby på måndagseftermiddagen.

Annons:

Det var strax innan halv sex på tisdagseftermiddagen som SOS Alarm larmade om att en trafikolycka hade inträffat på riksväg 40 strax öster om Vimmerby, vid infarten till Nossen.

När räddningstjänsten kom till platsen kunde man konstatera att det var två personbilar som hade kolliderat i korsningen. Enligt ett ögonvittne som vi har varit i kontakt med ska en bil ha kommit från Vimmerbyhållet och kört österut, den andra bilen ska ha kommit från Nossen och kört ut på riksväg 40. Bilen som färdades österut mot Västervik ska ha kört in i sidan på bilen som svängde ut från Nossenvägen.

Föraren av bilen som körde österut på riksväg 40, en äldre kvinna, ska ha förts med ambulans till sjukhus, vilket också bekräftas av SOS Alarms pressavdelning. Hon ska ha varit vaken och talbar vid avfärd till sjukhus.

Totalt var fyra enheter från räddningstjänsten och tre ambulanser på platsen.

Under bärgningsarbetet var riksväg 40 avstängd i riktning mot Västervik, men vägen är sedan strax innan klockan 18 öppen och farbar igen.

Artikeln kan komma att uppdateras.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: