Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: Allvarlig olycka utanför Vetlanda – fyra förda till sjukhus

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

JUST NU: Allvarlig olycka utanför Vetlanda – fyra förda till sjukhus

En mycket allvarlig trafikolycka inträffade på fredagseftermiddagen på länsväg 127 utanför Vetlanda. Enligt polisen är fyra personer skadade, varav två inte var vakna och talbara när de togs med ambulans till sjukhus.

Annons:

Det var strax efter klockan 14 som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Myresjö väster om Vetlanda med anledning av en allvarlig trafikolycka.

Det handlar om två bilar som har frontalkolliderat på länsväg 127 och samtliga fyra drabbade personer har förts med ambulans till sjukhus. Enligt polisen var två av dem initialt inte vakna och talbara.

Vägen är helt avstängd i båda riktningarna och enligt Trafikverket beräknas den vara det till omkring klockan 16. Det går dock att ta sig förbi platsen genom att åka genom Myresjö.

Polisen meddelar att båda bilarna kommer att bärgas och tas i beslag. Polisen har också öppnat en förundersökning om vårdslöshet i trafik för att utreda olycksorsaken, men ingen person är delgiven misstanke.

Uppdatering kl 17.00:

Pressjouren vid polisens regionledningscentral meddelar att samtliga de fyra drabbade personerna är "allvarligt skadade".

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: