Annons:

Sök

Annons:

MAN MISSTÄNKT FÖR GROVT BROTT EFTER OLYCKA IDAG

Den man som körde av Tunavägen utreds för grovt rattfylleri. Foto: Martin Rundberg

MAN MISSTÄNKT FÖR GROVT BROTT EFTER OLYCKA IDAG

Den man i 50-årsåldern som körde av vägen i närheten av Tuna i eftermiddags misstänks för grovt rattfylleri och narkotikabrott.

Annons:

Det var runt 16.30 som mannen tappade kontrollen på sitt fordon, i närheten av Hällerum i Vimmerby kommun, och körde ned i diket. Färden slutade mot ett träd med ena däcket hängande i luften.

Mannen blev inte skadad, men greps istället av polisen. Han misstänks för grovt rattfylleri och narkotikabrott. Vittnen ska ha sett hur mannen tappade kontrollen över bilen och körde i diket i cirka 40 meter innan färden tog stopp. Promillehalten är okänd för polisens presstjänst.

När det gäller den andra olyckan i kommunen idag – där en kvinna körde in i ett träd i höjd med Södra Vi – så har polisen upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik. Skälet till brottsmisstanken är okänt. Både föraren och passageraren – kvinnor mellan 60-70 år – fördes till sjukhus. Region Kalmar har presenterat information om en av kvinnorna och hon blev lindrigt skadad och har fått lämna sjukhuset. Skadeläget för den andra är okänt. 

Här och här kan du lösa mer om olyckorna.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: