Annons:

Sök

Annons:

Fyra personer inblandade i trafikolycka – "Påkörning bakifrån"

En trafikolycka inträffade mellan Ankarsrum och riksväg 40 på torsdagseftermiddagen. Fyra personer var inblandade i olyckan men det är oklart om någon behövt följa med till sjukhus.

Annons:

Det handlade om två personbilar och enligt räddningstjänsten ska det ha rört sig om en påkörning bakifrån. Totalt ska fyra personer vara drabbade. Samtliga ska vara ute ur fordonen. 

– Det var en lindrig kollision. Någon, eller några, hade lite ont men jag kan inte svara på om någon behövde följa med ambulansen, säger Roger Landelius, vid räddningstjänsten.

Enligt larmet, som kom vid 14.25-tiden, ska det vara någon form av skräp på vägen och också något läckage. Men vid 15-tiden ska det inte vara några störningar i trafiken.

– Det var lite glassplitter och spolarvätska, men det har vi tagit hand om. Ankarsrumsstyrkan är kvar på plats. 

Polisen hade vid 15.20-tiden inga ytterligare uppgifter om skadeläget. Vid 15.50-tiden uppger polisen att det inte handlar om några personskador.

– Själva olyckan kommer utredas som en trafikolycka, så vi får undersöka om det är någon som gjort sig skyldig till något brott, säger Evelina Olsson, vid polisens ledningscentral.

Artikeln har uppdaterats.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: