Annons:

Sök

Annons:

MAN BEGÄRS HÄKTAD FÖR FLERA OLIKA BROTT

En man i 60-årsåldern från Hultsfreds kommun har begärts häktad för flera olika brott i närområdet under de senaste två veckorna.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Flera av de begångna brotten inträffade under helgen 20-22 mars där han först blev misstänkt för grovt olaga hot på en adress i Virserum på fredagskvällen och några timmar senare för grovt rattfylleri på riksväg 23 i höjd med Flathult. Bilen hamnade i diket och föraren var kraftigt berusad och medtogs för ytterligare provtagningar innan han släpptes på fri fot. 

Efterföljande dag blev mannen misstänkt för nya brott, denna gång i Västervik. Han försökte stjäla en bil i Västervik och stal även något annat, men det framgår inte vad det rör sig om. I fredags, den 3 april, stal han en bil i Vetlanda. 

Han blev gripen under natten mellan fredag och lördag, anhölls på lördagseftermiddagen och har nu begärts häktad av åklagare. Han misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, stöld, grovt rattfylleri och grovt olaga hot. 

Åklagaren anser att det finns risk för att misstänkt kan undanröja bevis och försvåra utredningen samt fortsätta sin brottsliga verksamhet.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: