Annons:

Sök

Annons:

SVENSKA SPEL SÖKER MAN FRÅN LÄNET SOM VANN 114 MILJONER

En man från Kalmar län vann 114 miljoner kronor på Eurojackpot i fredags och Svenska Spel är på jakt efter den okände vinnaren. Foto: Svenska Spel/Pressbild

SVENSKA SPEL SÖKER MAN FRÅN LÄNET SOM VANN 114 MILJONER

114 miljoner kronor. En enorm summa – utan ägare. Just nu söker Svenska spel efter mångmiljonvinnaren på Eurojackpot.

Annons:

I samband med fredagens Eurojackpot-dragning fick en ensam rad med alla rätt ett vinstvärde på 114 miljoner kronor. Spelet bestod av fyra enkelrader för totalt 400 kronor och var inlämnat online. 

Nu har Svenska Spel lagt alla pusselbitar på plats runt vinsten och det har visat sig att mannen som lämnade in mångmiljonraden är hemmahörande i Kalmar län. Sökandet efter mannen i Kalmar län pågår för fullt då det är oklart vem som är vinnaren. 

”Nu ligger allt fokus för min del på den otroliga vinstsumman 114 452 257 kronor, som väntar på en Eurojackpotspelare i Småland. Vi söker en onlinsespelande man. När jag får kontakt med mannen som lämnat in spelet får vi inte bara veta om han har rättat sitt spel eller blir positivt överraskad. Dessutom är det ju jättespännande att få veta om det är flera Eurojackpotspelare som ska dela på de 114 miljonerna. Jag är som sagt mer än redo och hoppas att man i Kalmar län är på tå om det ringer ett okänt nummer. Vem vet, det kanske är ett grattis till 114 miljoner kronor som väntar”, säger Svenska Spel Turs Pierre Jonsson i en kommentar i ett pressmeddelande. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: