Annons:

Sök

Annons:

På lördag, 4 september, anordnas den tredje bilträffen på Dollarstores parkering i Vimmerby. Foto: Privat

Hoppas på ny succé: Dags för bilträff i Vimmerby igen

Nu på lördag, 4 september, arrangeras årets tredje bilträff på Dollarstores parkering i Vimmerby. Och arrangörerna hoppas på en upprepning av sommarens tidigare succéträffar – många bilintresserade, kändisar och hundratals fordon.

Annons:

Nu på lördag den 4 september, från eftermiddag till kväll, anordnas sommarens tredje bilträff på Dollarstores parkering i Vimmerby. Redan helgen efter, den 11 september är det dags för bilträff nummer fyra.

"Fantastiskt roligt"

Bakom evenemanget, precis som vid sommarens tidigare träffar, står Scumball Sweden och Vimmerby kommun

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att träffarna har lockat så mycket folk. Vi gasar på och siktar på att bilträffarna nu i september ska bli minst lika lyckade. Genom att vi skapar lagliga träffpunkter kan ungdomarna träffas på ett sätt som inte skapar problem och de kan samtidigt träffa vuxna förebilder med samma intresse” säger Anders Degerman, folkhälsosamordnare på Vimmerby kommun, i ett pressmeddelande.

Spånar vidare på uppföljning

Allaktivitetshuset Fabriken kommer finnas på plats hela kvällen och arrangerar grillning och samordnar ”Fabrikens Choice”, ett pris där ungdomarna får välja sin favorit bland de utställda bilarna.

– Burnrutan har varit jätteuppskattad så det känns kul att vi kör en sådan nu på lördag med” säger Cilla Lundin, fritidsledare på Fabriken.

– Vi spånar vidare på hur uppföljningen ska se ut och har en spännande höst och vinter framför oss ihop med våra motorintresserade ungdomar.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: