Annons:

Sök

Annons:

  • Nu kan du få taco hemkört till dörren i Vimmerby. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

  • Det är Piri Piri tillsammans med Foodora som gör satsningen. Foto: Simon Henriksson

Restaurangen satsar vidare i Vimmerby – nu kan du få taco till dörren

Olika former av taco hem till dörren? Tja, nu finns den möjligheten även i Vimmerby.
– Det är jätteroligt, säger Milad Alhanno, som driver Piri Piri. 

Annons:

I somras lanserade Piri Piri sin nya satsning tillsammans med hemleveransföretaget Foodora. Då handlade det om möjligheten att få kycklingrätter hemkörda till dörren. Menyerna är sammansatta av det amerikanska företaget Wing It. 

– Idén kommer från Foodora. De skickar varor och visar hur vi ska göra, vi har även gått en kurs för att lära oss tillagningen. Allting skickas hit och så friterar vi i restaurangen, berättade Milad Alhanno då.

Nu fortsätter Piri Piri, restaurangen som kanske mest är känd för pizza, att satsa på nya koncept. Sedan någon vecka tillbaka finns möjligheten att få taco hem till dörren till fredagsmyset.

– Kycklingen har gått jättebra, så nu börjar vi med "Tacotarian by Santa Maria" också. Foodora har varit nöjda med hur det har fungerat och när de tror på någon så kan man få fler såna här chanser. Vi har ett stort kök och har möjlighet att fixa det här. Det är jätteroligt, säger Milad Alhanno. 

"Fått en bra start"

Det senaste halvåret har Piri Piri breddat sitt utbud ordentligt och kundbasen växer, menar Milad Alhanno.

– Många har uppskattat det vi gjort med kycklingrätterna och vi har fått en bra start med det här också. Det har gått bra, säger han samtidigt som han håller på med en beställning.

Har ni fått anställa fler efter det här?

– Nej, så har det inte blivit ännu. Jag är på jobbet varje dag, så jag fixar med allting. Vi hinner med och jag håller på och lär min personal också. 

Utbudet breddas

I nuläget finns olika taco-rätter på menyn. En klassiker med nötfärs, en med pulled pork, en med kyckling och en med halloumi.

– Det är fyra alternativ just nu, men det kan bli fler framöver. Ganska snart till och med. Det är i sådana fall ett alternativ som är veganskt, säger Milad Alhanno.

Att kunna bredda utbudet tycker han förstås är roligt.

– Det är kul. Nu finns det ett större utbud här i Vimmerby än tidigare. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: