Annons:

Sök

Annons:

Han blir ny vd för det börsnoterade bolaget

Måns Sjöstedt blir ny vd för börsnoterade bolaget Inzile. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Han blir ny vd för det börsnoterade bolaget

Det börsnoterade Västerviksbolaget Inzile får en ny vd – igen. Måns Sjöstedt tillträder omgående på posten.

Annons:

Inzile AB, som grundades i Västervik och också har produktion där, får en ny vd. Styrelseledamoten Måns Sjöstedt tillträder omgående som vd för det börsnoterade bolaget. 

Den senaste tiden har han varit tillförordnad general manager för Inzile i Norden. 

– Det var med stor glädje och entusiasm som jag tackade ja till erbjudandet att gå från GM Nordic till VD för Inzile, säger Måns Sjöstedt. Vårt erbjudande blir alltmer internationellt och jag tror att min tidigare erfarenhet av utveckling av tjänster kommer att vara en fördel för Inzile, säger Måns Sjöstedt i ett pressmeddelande.

"Mycket glada"

Måns Sjöstedt har lång erfarenhet från internationella affärer efter många år som vd i globala organisationer och vd för ett svenskt noterat bolag.

– Vi är mycket glada över att Måns Sjöstedt tar över som VD och vi tror att det, i den här fasen av Inziles utveckling, är en fördel att han är baserad i Stockholm, kommenterar Håkan Örtenholm. Måns Sjöstedt kommer att fortsätta fokusera sina satsningar på försäljning som ett tjänsteerbjudande för Inziles internationella affärer, säger Inziles ordförande Håkan Örtenholm.

Inzile har det senaste året bytt vd ett flertal gånger. I juni blev Scaniarekryteringen Daniel Wedberg ny vd. Bara några månader senare lämnade han och ersattes först i november av Yago Mendez. Däremellan var Klas Åhgren tillförordnad vd. 

Inziles aktiekurs har gått ned med drygt 60 procent på ett år.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: