Annons:

Sök

Annons:

Ingrid prisas som årets kvinnliga företagare: ”Väldigt överraskande

Lisbeth Karlsson och Lars Sandberg från Centerpartiet delade ut pris som årets kvinnliga företagare i Vimmerby kommun till Ingrid Johnson, som driver butiken Sy-Ingrid i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

Ingrid prisas som årets kvinnliga företagare: ”Väldigt överraskande"

Ingrid Johnson driver sybutik i centrala Vimmerby och har utsetts till årets kvinnliga företagare av Centerpartiet i Vimmerby. 

Annons:

Centerpartiet i Vimmerby har som tradition att uppmärksamma internationella kvinnodagen med att utse årets kvinnliga företagare i Vimmerby via en nomineringsprocess. 

I dag delades priset ut för sjätte gången och årets vinnare är Ingrid Johnson, som driver sybutik på Sevedegatan i Vimmerby sedan hösten 2020 och har varit kvinnlig företagare i 25 år. 

Det var på tisdagseftermiddagen som Lars Sandberg och Lisbeth Karlsson klev in i sybutiken för att överraska henne med såväl prinsesstårta som diplom. 

– Vi vill på det här sättet visa att vi bryr oss om kvinnligt företagande. Det finns massor av kvinnliga företagare i Vimmerby kommun. Det var sju nominerade företagare som man kunde rösta på. Allmänheten har fått vara med och föreslå och rösta, säger Lars Sandberg. 

"Väldigt överraskande"

Ingrid Johnson blev överraskad när de två centerpartisterna klev in genom dörren och berättade att hon hade utsetts till årets kvinnliga företagare. Hon har huserat i lokalen på Sevedegatan i ett och ett halvt år och började hemma i huset i Alsta för 25 år sedan.

– Nämen oj, tack så mycket. Det är väldigt överraskande och jag blir jätteglad. Jag är rörd så det är kul när jag har hållit på i så många år, säger Ingrid Johnson. 

Fakta

Centerpartiets motivering för 2022 års pris för årets kvinnliga företagare:

”Ingrid driver sedan flera år tillbaka butik i Vimmerby där hon säljer symaskiner och sytillbehör. Hon håller även välbesökta kurser över hela landet gällande olika symaskiner och syteknik”. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: