Annons:

Sök

Annons:

Nu kan du buda hem en tavla av biskopen – hit går pengarna

Biskop Martin Modéus med den tavla som nu budas ut. Foto: Pressbild

Nu kan du buda hem en tavla av biskopen – hit går pengarna

Biskopen i vårt stift, Martin Modéus, har pippi på att fotografera. Nu säljs en av hans fågelbilder med namnet ”Tjoho!” tillsammans med boken ”Bildrikt talat” på auktion till förmån för kyrkans internationella arbete.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det är andra året i rad som Act Svenska kyrkan samarbetar med auktionssajten Tradera för att samla in pengar till det internationella arbetet. Intäkterna går till akuta insatser vid krig och katastrof, exempelvis till Ukraina, och till långsiktigt arbete för fred, rättvisa och hållbarhet, skriver Svenska kyrkan i ett pressmeddelande.

Förra året kunde enbart församlingar, pastorat och stift lägga upp auktioner, vilket då inbringade sammanlagt 160 000 kronor.

I år kan vem som helst lägga ut saker till försäljning till förmån för Act Svenska kyrkan och det finns sannerligen en mängd föremål och upplevelser att bjuda på, alltifrån fåtöljer och gardiner till afternoon tea hos en biskop och en domkyrkovisning.

Hela auktionen pågår till den 10 april men försäljningen av Martin Modéus tavla avslutas nu på måndag, den 28 mars.

 

 

Fakta

Act Svenska kyrkan:

Act Svenska kyrkan, tidigare Svenska kyrkans internationella arbete, är namnet på  Svenska kyrkans internationella bistånds- och utvecklingsverksamhet. Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar vid katastrofer.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: