Annons:

Sök

Annons:

Vimarhem:

Vimarhems vd Johan Oléhn säger att man fortfarande har några alternativ på bordet. Foto: Arkivbild

Vimarhem: "Fortfarande några alternativ på bordet"

Vimarhems vd Johan Oléhn bekräftar att företaget nu går in i en intensivare fas i jakten på en ny lokal. Den som tidigare har setts som mest intressant är postens tidigare lokal i samma fastighet som Systembolaget ligger

Annons:

– Beslutet som tog av kommunstyrelsen betyder att man har gjort klart att man vill köpa vår lokal. Det är fortfarande en del som ska gå i lås och en affär är inte i hamn förrän båda parter har undertecknat kontraktet, men vi har helt klart samma ambition och målsättning, säger Johan Oléhn.

Fortfarande finns ett antal alternativ på bordet.

– Det stämmer att läget nu är skarpare för oss med att hitta ny lokal till oss – det har vi inte kunnat göra tidigare. Men längre än så har vi inte kommit i den frågan, och det är fortfarande några olika alternativ på bordet.

När i tid tor du att denna rockad av lokaler kan komma att ske?

– Det är jättesvårt att säga. KS-beslutet kom i går eftermiddag och det är många pusselbitar kvar att lägga, så det kommer ta sin lilla tid. Framför allt ska vi hitta något annat och anpassa den lokalen så att den funkar för oss.

Prislappen hemlighålls

Magnus Danlid, ordförande för Vimarhem AB, bekräftar att det är lokalen i Systembolagets fastighet, som ägs av Svenska Handelsfastigheter AB, som står högst upp på listan över intressanta lokaler.

– Ja så är det, men inget är klart. Detsamma gäller tidplan framöver. Vi har vårt nästa styrelsemöte den 14 september och innan dess lär inget hända, men nu vet vi vad vi har att förhålla oss till.

Kan du säga något om prislappen för er fastighet på Lögstadsgatan?

– Givetvis har vi diskuterat pris, men det är inget som vi kan kommunicera ännu. Inget är klart förrän kontraktet är underskrivet.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: