Annons:

Sök

Annons:

Trots stora underskottet – KLT satsar på ny rabatt

Foto: MostPhotos

Trots stora underskottet – KLT satsar på ny rabatt

KLT går mot ett underskott på 55 miljoner kronor. Ändå blir det billigare att resa kollektivt en tid. Mellan 2 och 15 oktober kommer KLT nämligen satsa på en ny rabatt.

Annons:

I slutet av augusti kom den senaste prognosen för Kalmar länstrafik. Den pekar på ett underskott på drygt 55 miljoner kronor. Under kollektivtrafikens sammanträde i augusti togs då också beslut om ett flertal olika besparingsåtgärder. 

Nu vill KLT försöka få fler att resa kollektivt. Därför gör man nu en ny satsning på en rabatt på alla periodbiljetter inom Kalmar län. Det rör sig om en 30-procentig rabatt från 2 till 15 oktober. 

"Fler behöver resa hållbart i framtiden av flera anledningar. Kollektivtrafiken spelar en helt avgörande roll för att göra Sverige mer transporteffektivt och därmed minska klimatutsläppen", skriver KLT i ett pressmeddelande.

– Vi hoppas att både nya och trogna kunder kommer att nyttja rabatterbjudandet. Det är ett perfekt tillfälle att prova att resa oftare med kollektivtrafiken. Och till våra kunder som idag reser med periodbiljetter är kampanjen vårt sätt att tacka för att de reser hållbart, säger trafikdirektör Mattias Ask.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: