Annons:

Sök

Annons:

KOMMUNAL TOPPCHEF LÄMNAR SIN TJÄNST

Vimmerby kommun förlorar sin ekonomichef Roger Sjögren. Foto: Arkivbild

KOMMUNAL TOPPCHEF LÄMNAR SIN TJÄNST

Efter två och ett halvt år som ekonomichef i Vimmerby slutar Roger Sjögren. Han kommer att gå tillbaka till fastighetsbranschen.

Annons:

Sjögren blev chef för ekonomiavdelningen i Vimmerby kommun under våren 2021, men väljer ju nu alltså att sluta. Han kommer istället att bli finanschef på Arkö Bostad i Norrköping.

– Efter tre väldigt bra år i Vimmerby kommun är det dags att gå vidare med ett nytt uppdrag. Min känsla är att jag bidragit på ett bra sätt när det gäller utveckling av diverse processer inom ekonomi och styrning. Jag har också lärt mig väldigt mycket om kommunal ekonomi och hur den demokratiska processen fungerar. Och inte minst har jag fått lära känna många fina kollegor under den här tiden, säger han i ett pressmeddelande.

Processen med att hitta hans ersättare inleds inom kort.

– Det känns väldigt tråkigt att tappa Roger. Hans kompetens inom strategisk ekonomistyrning har varit mycket värdefull och vi har både utvecklat och gått i mål med flera väsentliga uppdrag under Rogers tid som ekonomichef. Jag vill tacka Roger för hans goda arbetsinsats i kommunen och önska honom varmt lycka till med det nya spännande uppdraget, kommenterar kommundirektören Carolina Leijonram.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: