Annons:

Sök

Annons:

  • Här är butiken som vinner Vimmerbys finaste skyltfönster

    Malin Jakobsson på Hippoteket i Vimmerby tar emot utmärkelsen "Årets skyltfönster i Vimmerby" av Vimmerby Handels ordförande Beathe Skaate. Foto: Ossian Mathiasson

  • Här är butiken som vinner Vimmerbys finaste skyltfönster

    Här är en bild på häst- och ridsportsbutiken Hippotekets fyra upplysta skyltfönster på kvällen. Foto: Privat

Här är butiken som vinner Vimmerbys finaste skyltfönster

För andra året i rad har Vimmerby Handel anordnat tävlingen ”Årets skyltfönster” i Vimmerby. Nu står det klart att årets utmärkelse går till Hippoteket. 

Annons:

Malin Jakobsson har drivit häst- och ridsportsbutiken Hippoteket sedan 2007 och blev rejält överraskad på fredagsförmiddagen när Vimmerby Handels ordförande Beathe Skaate tittade förbi och informerade om att Hippoteket har blivit framröstade till att ha det finaste skyltfönstret i Vimmerby.  

– Jag är helt chockad. En riktig överraskning, säger Malin Jakobsson som precis kom tillbaka till butiken efter att ha varit iväg på stan och inhandlat grejer till julklappsleken. 

"Använder mig av återbruk"

Tävlingen anordnas av Vimmerby Handel för andra året i rad och Vimmerbyborna har sedan skyltsöndagen den 3 december fått chansen att rösta på ett 30-tal butiker. 

– Det är roligt för folk att gå runt och titta på alla skyltfönster. Det skapar trafik i stan och det är också en utmaning för affärerna att lägga lite extra krut på sina skyltfönster. Man har under december månad fått gå in på Vimmerby Shopping och rösta på den butik man tycker förtjänar vinsten, säger Vimmerby Handels ordförande Beathe Skaate. 

Hippoteket tog hem segern efter en hård kamp med fjolårsvinnaren Sandströms. 

– Jag använder mig av återbruk i skyltfönstret. Det är inte det nyaste och inte det vackraste, men på kvällen när det lyser i alla fyra skyltfönstren är det så fint. Det är jättekul att vinna det här priset med tanke på att vi ligger lite avsides, säger Malin Jakobsson.  

Diplomet som lämnade över till Malin Jakobsson är gjort av Annki Waern, ursprungligen från Perstorp strax utanför Vimmerby.  

En av personerna som har röstat på det vinnande skyltfönstret vinner ett pris och blir informerade under fredagen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: