Annons:

Sök

Annons:

Farmen-Qristina död – var en av landets första realitystjärnor

Farmen-Qristina Ribohn är död. Hon blev 68 år gammal. Foto: TV4

Farmen-Qristina död – var en av landets första realitystjärnor

Dokusåpaprofilen Qristina Ribohn är död. Mest känd blev hon som frispråkiga Farmen-Qristina, efter att ha varit deltagare i den allra första Farmen-säsongen som spelades in i Tuna 2001.

Annons:

Det är tidningen Sydöstran som skriver att Qristina Ribohn gick bort i Karlshamn i onsdags, 7 februari.

Qristina blev rikskänd genom dokusåpan Farmen där hon var en av deltagarna under den första säsongen 2001. Inspelningsplats var Kolhorvan i Tuna, Vimmerby kommun, och programledare var Hans Fahlén.

Med sina starka åsikter, skarpa röst och barska framtoning blev hon en av de första riktigt starka realityprofilerna i vårt land. Qristina var även med i en senare säsong av Farmen och har setts i en rad andra program, som exempelvis Fångarna på fortet, Baren, Club Goa och Realitystjärnorna på slottet.

"Hade inte ställt upp"

Utanför dokusåpa-livet var Qristina Ribohn bland annat verksam som sjöman och politiker. Under sex års tid satt hon som socialdemokratisk ledamot i barn- och ungdomsnämnden hemma i Karlshamns kommun. Hon har också arbetet som drogterapeut, efter att själv haft svåra problem med droger redan som ung.

I en intervju i Hänt förra året berättade Qristina att hon aldrig skulle ha medverkat i Farmen om hon hade insett hur mycket det handlade om ett socialt spel,

– Hade jag vetat att det var ett socialt spel så spelar det ingen roll vad de sagt, jag hade inte ställt upp. Aldrig i livet att jag hade gjort det. Jag håller inte på med spel. Jag trodde att vi skulle sköta en gård, och det hade jag ju inga problem med, sa hon.

Qristina Ribohn blev 68 år.

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: