Annons:

Sök

Annons:

DIGGILOO SPARKAR ARTISTEN EFTER SEXHISTORIA

Diggiloo bryter med artisten Dogge Doggelito efter hans sexhistoria. Foto: Pressbild

DIGGILOO SPARKAR ARTISTEN EFTER SEXHISTORIA

I sommar firar Diggiloo-showen hela 20 år. Då kommer man tillbaka till Västervik. Men det blir utan Dogge Doggelito – efter hans sexhistoria.

Annons:

Diggiloo har varit i både Västervik och Vimmerby tidigare under sin 20-åriga historia. i sommar återvänder man till Västervik och konserten är den 19 juli.

En av artisterna som skulle varit med på turnén är Dogge Doggelito. 

Men honom har det stormat ordentligt kring den senaste tiden efter en mycket kontroversiell intervju på Youtube. I den intervjun med "Reallokal" berättar Dogge Doggelito om hur han och hans vänner som barn turades om att ha sex med en flicka i ett tält i skogen. 

Efter intervjun fick Dogge Doggelito massiv kritik på sociala medier av följare och kända profiler. Till Aftonbladet har han sagt att det är ett "roligt minne" och ser inte att det är kvinnoförnedrande.

– Jag var ung, jag vet inte om jag var sju, åtta år. Hon var typ femton. Det var inte mörkt... Alla var glada, ingen kom till skada och hon ville att vi skulle göra det med henne, har han försvarat sig med.

Bryter med honom

Men Diggiloo håller inte med. Nu bryter sommarturnén med artisten. 

”Med anledning av de senaste dagarnas uttalanden från Dogge Doggelito har Diggiloogänget valt att omedelbart avbryta samarbetet inför sommaren. Dogge Doggelitos agerande och värderingar tar Diggiloo avstånd från, utan undantag. Dogge Doggelito är medveten om Diggiloos bestämda inställning. Diggiloo önskar Dogge Doggelito allt det bästa framöver”, skriver Patrik Krall och Lasse Holm i ett pressmeddelande. 

Utöver Västervik kommer Diggiloo även i närområdet till Borgholm (1 augusti), Linköping (11 augusti) och Vetlanda (7 juli).

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: