Annons:

Sök

Annons:

Succéölet får en storebror – Åbro släpper nytt inför sommaren

"Ey´Bro" får nu en storebror när Åbro Bryggeri utökar. Foto: Pressbild

Succéölet får en storebror – Åbro släpper nytt inför sommaren

Pandemiåret 2020 släppte Åbro Bryggeri sin nya öl "Ey´Bro". Den blev en succé och storsäljare direkt. Nu släpper man en storebror till ölet. 

Annons:

Varumärket "Ey´Bro" har slagit stort och vissa personer har till och med tatuerat in varumärkets logotyp och manér på kroppen, enligt Åbro. 

Året efter följde Vimmerbybryggeriet upp succén genom att lansera en webbshop där man släpper klädkollektioner i "Ey´Bros" manér. 

Nu utökar Åbro sortimentet med en 50 centiliters burk. "Ey`Bro" har tidigare endast funnits som 33 centiliters burk. Den nya burken finns tillgänglig i 343 Systembolagsbutiker från och med den 1 juni. 

– Ey’Bro handlar om att fira vänskap och skapa minnen tillsammans. Vi är stolta över den lojalitet och passion som varumärket har från sina fans. Den nya 50 cl burken är ett svar på våra kunders efterfrågan och ger dem möjlighet att ta del av vårt öl i en större förpackning, säger Camilla Wideén, Varumärkeschef på Åbro Bryggeri, i ett pressmeddelande.

För den som inte vet är ölet en lättdrucken ljus lager med mild beska, som är bryggd på vatten från Åbro Bryggeris egen källa. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: