Annons:

Sök

Annons:

Lyckan var stor när Mayla tog studenten: ”Nu börjar livet på riktigt”

Glädjen hos den nybakade studenten Mayla Baki Zada gick inte att ta miste på. Foto: Ossian Mathiasson

Lyckan var stor när Mayla tog studenten: ”Nu börjar livet på riktigt”

Mayla Baki Zada var en av 120 elever som tog studenten från Vimmerby gymnasium på fredagen. Hennes glädje gick inte att ta miste på efter utspringet och med anhöriga runt omkring sig. 
– Det är helt sjukt alltså. Nu börjar livet på riktigt, säger hon. 

Annons:

Mariannelundstjejen Mayla Baki Zada har precis sprungit från Vimmerby gymnasium efter tre år på det naturvetenskapliga programmet. Efter utspringet möttes hon av familj och vänner som försåg henne med plakat, blommor och gosedjur. 

– Det har varit tre tuffa år, men svinkul och bästa klassen någonsin. Klassen har varit helt underbar och vi har haft så bra relation och fixat så mycket roligt tillsammans. Natur har varit tufft, men så lärorikt. Hade jag kunnat gå tillbaka i tiden hade jag gärna gjort om det, säger Mayla Baki Zada. 

Studenterna visade upp alla känslor under den stora dagen och Mayla berättar att det har varit både glädje och tårar. 

– Det är så mycket upp och ner. Först gråter man en hel del och sedan skrattar man en hel del. Det är helt sjukt, säger Mayla Baki Zada. 

"Kommer ta ett sabbatsår"

Hon ser nu fram emot det fortsatta firandet med familj, släkt och vänner. 

– Jag tror att det kommer bli helt underbart. Jag ser fram emot kvällen jättemycket. Jag ska fira med familjen och massa vänner och i kväll blir det massa fest med vänner. Jag är så tacksam för varenda människa som har kommit hit för min skull i dag. Det är helt underbart.

Vad händer framöver för din del?

– Jag kommer ta ett sabbatsår, vila upp mig och antagligen jobba med politik. Jag kommer läsa vidare i framtiden, men det är oklart vad men något blir det.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: