Annons:

Sök

Annons:

  • Kalles Lek & Lattjo, Vimmerby, 10-årsfest, Maria Carlsson, lekland

    Kalle och Ingrid delade ut massor av kramar och tog selfies med alla barn som kommit för att fira leklandets 10-årsjubileum på fredagen. Foto: Stefan Härnström

  • Populärt lekland firade tioårsjubileum med tårtkalas

    Foto: Stefan Härnström

  • Populärt lekland firade tioårsjubileum med tårtkalas
  • Populärt lekland firade tioårsjubileum med tårtkalas

Populärt lekland firade tioårsjubileum med tårtkalas

Maria Carlsson och personalen på Kalles Lek & Lattjo hade fixat ordentliga lass med tårta och saft till leklandets tioårsjubleum. Det gick åt när besökarna strömmade in för att hälsa på maskotarna Kalle och Ingrid på fredagen. 

Annons:

– Jag tror vi har runt 300 till 400 besökare nu, uppskattar Maria Carlsson när vår tidning besökte Kalles Lek & Lattjo vid lunchtid.

Tioårsfirandet har småplanerats under en lång tid och Maria tyckte att det var roligt att se att så många hade valt att komma i tid och leka några timmar.

För att fira hade man satt halva entrépriset för barnen. Det hade dukats upp saft och tårta till besökarna och Kalle och Ingrid firades på förmiddagen med sång och lek. Det delades även ut glass och de 100 första barnen fick varsin lott. På eftermiddagen återkom Kalle för att dela ut vinsterna på dessa.

– Namnet Kalle är taget från min farfar ”Kalle i Grinderum”, han var lekfull, glad och positiv. Tyvärr fick han inte uppleva det här men han hade tyckt mycket om att se alla glada och lekande barn här idag, avslutar Maria.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Stefan Härnström

redaktion@dagensvimmerby.se

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: