Annons:

Sök

Annons:

STOREBRO IF FICK FÖRSTA PRISET I KJELLS MINNE

Nicklas Johansson delade ut minnespriset till Storebro IF:s representanter. På bilden ses Caroline Hemmingsson, Eva Kindstrand Ströberg, Mats Jacobsson och Ove Olsson. Foto: Simon Henriksson

STOREBRO IF FICK FÖRSTA PRISET I KJELLS MINNE

Dagarna före jul 2023 avled föreningsmänniskan Kjell Andersson. Han var en central person kring organisationen bakom Bullerby Cup. Det första priset i hans minne går nu till Storebro IF. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby IF har valt att instifta ett pris i Kjell Anderssons minne. Kjell, som var en central och ovärderlig motor i Vimmerby IF:s organisation kring Bullerby Cup, gick hastigt bort den 22 december förra året. 

Under en sammankomst på Brygghuset under onsdagskvällen delades det första priset ut. Det gick till Storebro IF, som för första gången hade camping under cupen. Dessutom spelades det matcher i turneringen på Bruksvallen. 

– Det är verkligen otroligt hedrande. Kjell var en fantastisk föreningsmänniska och vi har haft förläggning i Storebro i säkert 15 år. Under de här åren jobbade vi intensivt ihop. Det är overkligt men jättehedrande. Vi saknar verkligen Kjell, säger Eva Kindstrand Ströberg, ordförande i Storebro.

Delades ut av Nicklas Johansson

Priset delades ut av VIF:s Nicklas Johansson. Kjells positiva inställning är något som Storebro IF också bär på. Ingenting är så att säga omöjligt. 

– Så jobbar vi 365 dagar om året. Problem är till för att lösas och det gjorde Kjell och VIF tidigare och nu gör vi det ihop med VIF. 

Summan är på 10 000 kronor.

– Det ska vi absolut göra något bra för, säger Kindstrand Ströberg, som också säger att Storebro IF absolut kommer vara lika involverade i Bullerby Cup 2025.

Här nedan kan ni ta del av motiveringen.

Fakta

Motivering till Kjells minnespris 2024:

Minnespriset bestämde vi, tillsammans med Kjells familj, skulle gå till någon som i Kjells anda har samma positiva inställning och förmåga att se lösningar framför problem. För det är så vi minns föreningsmänniskan Kjell Andersson. Alltid med ett leende när man sågs, under mötet kunde det förbytas till en funderarpose men till slut var leendet och lösningen tillbaka. 

Mitt första år vid bestämmarbordet så såg det ut att regna vilket gjorde mig orolig inför fotograferingarna. Kjell, lugn som en filbunke, tittade bara på mig och undrade vad jag trodde vi fanns till för – det är vi som löser utmaningarna som dyker upp. Annars är det inte lika kul. 

I år känns det lite speciellt att få uppmärksamma någon i Kjells minne, det ofattbara är fortfarande så nära i våra minnen. Desto roligare att känna att vi tror att Kjell själv hade hyllat det engagemang, positiva inställning och de lösningsorienterade möten som inleds och avslutas med leenden tillsammans för att trolla fram en ny camping och spelplats till Bullerby Cup. Något vi vet att han såg i sin egna utvecklingsplanering av cupen.

Vi är glada och stolta att dela ut det första priset i Kjells minne och anda till Storebro IF. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: