Annons:

Sök

Annons:

Stadshotellet ser tillbaka på toppensäsong – ”Rekord alla månader”

Martina Andersson, hotellchef på Stadshotellet i Vimmerby, ser tillbaka på en kanonsäsong för både hotell och restaurang. Foto: Johanna Karlsson

Stadshotellet ser tillbaka på toppensäsong – ”Rekord alla månader”

En vecka in i september kan Stadshotellet i Vimmerby blicka tillbaka på en rekordsommar, både när det gäller beläggning på hotellet och antalet gäster i restaurangen. 

Annons:

– Det har varit full fart och vi har haft en otroligt bra sommar. Beläggningsmässigt på hotellet slog vi rekord både maj, juni och juli. Augusti var ungefär som förra året. I restaurangen har vi slagit rekord alla månader, berättar en glad Martina Andersson, hotellchef. 

Trots inflation och mindre pengar i plånboken för gemene man har besöksnäringen klarat sig bra.

– Vi har diskuterat mycket i olika nätverk, både här i stan och i andra sammanhang, och vi ser tydligt att det människor har prioriterat i sommar har varit boende, mat och dryck medan man har hållit tillbaka lite på shoppingen. Man har valt att spendera pengar på upplevelser, säger Martina. 

Vädret, som varit betydligt bättre än förra sommaren, ser hon som en stor bidragande orsak, men också kvaliteten i både restaurangen och på hotellet. 

– Det märks att vi börjar bli duktiga, eller ännu bättre, på det vi gör, och vi jobbar hela tiden för att fortsätta att förbättras. Vi kör verkligen en storsatsning i restaurangen nu, och det ger resultat! Bland annat har vi satsat på en barnbuffé i sommar, och det verkar ha uppskattats av gästerna. Nu tror vi på en stark höst, och det ser positivt ut när det kommer till bokningar!

Hockeysatsningar i höst

Som bekant råder det hockeyfeber i Vimmerby efter att Vimmerby hockey avancerat till Hockeyallsvenskan. Hotellet är inte sena att haka på och anordnar under säsongen hockeyrelaterade tillställningar. 

– Vi satsar på att visa alla Vimmerby hockeys bortamatcher den här säsongen, så vi kommer att byta ut och sätta upp större tv i restaurangen. Vi kommer också ha särskilda hockeyerbjudanden och även uppladdning här inför hemmamatcherna när man kan komma hit och käka. Det är många matcher som ska spelas så det kommer bli full fart och jätteroligt, avslutar Andersson. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvimmerby.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: