Annons:

Sök

Annons:

Hon blir ny verksamhetschef:

Elin Axelsson blir ny verksamhetschef för Hotell Ronja. Foto: Privat

Hon blir ny verksamhetschef: "Ganska självklart att tacka ja"

Näringslivsprofilen Wisam Salim drog vidare. Nu har Elin Axelsson tagit över tjänsten som verksamhetschef på Hotell Ronja.
– Det känns jättespännande, säger hon.

Annons:

Det var tidigare i somras det blev klart att Wisam Salim lämnar Vimmerby och Hotell Ronja för nya utmaningar. Hans efterträdare på jobbet började på allvar den här veckan.

Det handlar om Elin Axelsson, tidigare receptionschef inom företaget.

– Det känns jättekul. Jag har jobbat ganska tajt med Wisam under det här året, så jag tror inte att klivet över blir jättestort ändå. Jag har varit receptionschef, men haft ganska mycket andra administrativa uppgifter också, som löner och andra ekonomiska bitar, säger hon.

Hon kunde inte säga nej när frågan ställdes, säger hon.

– Det känns jättespännande att bli tillfrågad och det var ganska självklart att tacka ja. Det är jättekul att bli tillfrågad när man vet vad man vill få ut och vad som ska hända framåt.

"Större utmaning"

Som verksamhetschef är hon ansvarig för hotellverksamheten, Prime och Body Gym & Relax.

– Det här blir förstås en större utmaning. Nu tillkommer både gymmet och restaurangen, innan har jag mest varit inriktad på hotelldelen. Att få driva restaurangbiten och gymmet ser jag som en stor utmaning. Gymmet har jag inte nosat vid sen innan, så det kommer nog ta ett tag innan man sätter sig in i det helt. Samtidigt är det ganska självdrivande med både Ingela (Koponen) och "Cilla" (Cecilia Stålhandske). Det är mer att jag ska vara övergripande och behjälplig vid inköp och ekonomi.

Har ni något på gång nu?

– Vi ska köra igång med hotellrenovering av alla rum snart. Wisam har ju drivit igenom ett nytt koncept i restaurangen, så för mig handlar mycket om att se över var vi ska ta vägen framåt, knyta ihop säcken och skapa kompletta paket med gym, restaurang och konferens. Det är det jag ska kika på först.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: