Annons:

Sök

Annons:

Rekordmånga seniorer på lyckad mässa

Cecilia Ragnar Karlsson på kommunens socialförvaltning var mycket nöjd med årets upplaga av Seniormässan, som arrangerades i Folkets park i Vimmerby på onsdagen.

Rekordmånga seniorer på lyckad mässa

På temat ”Hälsa, glädje och möjligheter” arrangerades på onsdagen, för sjunde året i rad, Seniormässan i Vimmerby. Och vilken succé det blev.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Folkets Park var platsen för årets Seniormässa och arrangörer var Vimmerby kommun tillsammans med Seniorkraft.

Ett 20-tal utställare fanns på plats – bland annat kommunens socialförvaltning, som berättade om vad de kan finnas till hands för, som exempelvis träffpunkter, Seniorkraft och anhörigstöd.
Men här fanns också föreningar som PRO, ABF, RPG, HRF och SPF, biblioteket, folktandvården, Stadsmuseet Näktergalen, Studieförbundet Vuxenskolan, Röda Korset, men också flera lokala företag.

Arrrangören lyrisk

Ansvarig för Seniormässan är Cecilia Ragnar Karlsson på kommunens socialförvaltning, och hon var nästan lyrisk när hon skulle summera dagen.

– Vi har haft ett fantastiskt genomslag – nästan för bra. Minst 300 personer, och mycket i vår servering tog slut. Kul också att temat verkligen genomsyrade mässan, för våra pensionärer är verkligen pigga.

– Jag gick runt en hel del och pratade med både utställare och besökare, och alla verkade vara jättenöjda. Av flera utställare fick jag höra att de också hade skapat kontakter med varandra, och sådant är ju positivt.

För underhållningen svarade Vimmerby folkdanslag och sångaren Lennart ”Örten” Larsson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: