Annons:

Sök

Annons:

Många nyheter när SMAK by: Simon nyöppnar

Simon Johansson och Filip Petersson, ägare av restaurangen SMAK by: Simon, presenterar många nyheter när det nu snart är dags för nyöppning efter renovering.

Många nyheter när SMAK by: Simon nyöppnar

I en och en halv månad har restaurangen SMAK by: Simon haft stängt. Med förändrad matsal, ombyggd bar och ny meny är det nu snart dags att slå upp portarna igen.

Annons:

21 december stängde SMAK by: Simon för att åtgärda vattenskadorna man fått i kökets golv. När man ändå höll på har man också passat att göra om i matsalen och baren.

– Vi har försökt utnyttja de ytor vi har på ett optimalt sätt. I och med att vi beslutat att inte köra luncher, så är det här också ett steg för att göra kvällarna ännu bättre, säger Simon Johansson som äger restaurangen tillsammans med Filip Petersson.

Är luncherna borta för alltid?

– Inte alls. Vi är anpassningsbara. De kan säkert komma tillbaka i någon form och på något sätt.

Klart för nyöppning

Nu är det klart att nyöppningen av SMAK by: Simon sker torsdag 13 februari.

Vad kan gästerna förvänta sig då?

– Vi har byggt till två nya arbetsstationer i närheten av baren – en för drinkar och cocktails, och en ny kassaenhet. Vi har plockat in fatöl från Åbro, samt byggt en liten vinbar i matsalen.

– Förutom en satsning på kvällarna handlar anpassningen av lokalen också mycket om ett nytt arbetssätt och koncept kring dryck. Samtidigt ser vi till behoven under sommaren. Det här känns lite som en nystart för oss, berättar Simon Johansson.

Färska skaldjur in på menyn 

Den kanske största nyheten finns dock på menyn.

– Under tiden lokalen har renoverats har vi haft god tid på oss att luska och undersöka vad gäster saknar, och vad som inte finns i stan. Vi landade i skaldjur, och bestämde oss för att satsa där.

– Grunden i vårt utbud kommer fortfarande vara små- och mellanrätter, men tack vare ett samarbete med ett företag på västkusten kommer vi ha möjlighet att erbjuda våra gäster dagsfärsk fisk och skaldjur två dagar i veckan. Priser och utbud kommer att vara rörliga utifrån tillgång, men ostron kommer i fortsättningen alltid finnas på menyn, berättar Simon Johansson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: