Annons:

Sök

Annons:

Hon prisas som årets kvinnliga företagare:

Eva Svensson och Jacob Käll tilldelar Aina Wiger på Hudvårdskompaniet priset som årets kvinnliga företagare i Vimmerby kommun. Foto: Ossian Mathiasson

Hon prisas som årets kvinnliga företagare: "Hade ingen aning"

Aina Wiger på Hudvårdskompaniet har utsetts av Centerpartiet i Vimmerby kommun till årets kvinnliga företagare. 
– Jag är lite chockad. Jag hade absolut ingen aning, säger Aina Wiger.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

För fjärde gången utsåg Centerpartiet i Vimmerby årets kvinnliga företagare i kommunen i samband med den internationella kvinnodagen genom en nomineringsprocess.

Detta för att uppmärksamma och uppmuntra kvinnliga entreprenörer som är verksamma i Vimmerby kommun.

Annicha Gustafsson och Tove Karlstedt på Vimmerby Bokhandel, Carina Sandberg på Mitt hem och Louise Glindell på Sjundekvills gård har sedan tidigare tilldelats Centerpartiet i Vimmerby kommuns kvinnliga företagspris. 

"Lite chockad"

I år är det Aina Wiger på Hudvårdskompaniet som vinner det ärofyllda priset. Det var på måndageftermiddagen som Jacob Käll och Eva Svensson kom in i butiken för att överaska med tårta och diplom – mitt under hennes pågående arbete med en behandling. 

– Jag är lite chockad. Jag hade absolut ingen aning. Vad roligt, det är verkligen superkul. Det är väldigt roligt att bli uppmärksammad, säger Aina Wiger. 

För drygt fyra år sedan valde Aina Wiger att starta Hudvårdkompaniet i Vimmerby. Företaget har vuxit ordentligt och finns i dagsläget i både Vimmerby och Västervik med nio anställda, varav två är inhyrda. 

– Det rullar på bra. Det är mycket prat om butiksdöden men gör man det bra och med hjärta så är det nog många som väljer att handla lokalt och vill gynna butikerna, säger Aina Wiger. 

Fakta

Centerpartiets motivering för 2020 års pris för bästa kvinnliga företagare:

”Aina Wiger har under några år framgångsrikt drivit sitt företag Hudvårdskompaniet. Företaget har under våren utökat din verksamhet, dels genom att byta till större lokaler och anställt fler, samt vidgat sin verksamhet till annan ort"

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: