Annons:

Sök

Annons:

Coronaviruset sätter stopp - Kharma ställer in för första gången

För första gången under sina sex år tvingas nattklubben Kharma i Vimmerby och dess ägare Christopher Novratidis ställa in ett event. Foto: Ossian Mathiasson

Coronaviruset sätter stopp - Kharma ställer in för första gången

Nästa lördag skulle Frej Larsson ha stått på Kharmas scen. Men för första gången någonsin tvingas nattklubben ställa i ett event.
– Det är inte rätt tillfälle att köra nu, säger ägaren Christopher Novratidis.

Annons:

I april firar Kharma i Vimmerby sex år, och för första gången i nattklubbens historia tvingas man nu ställa in ett event.

Om en vecka skulle rapparen Frej ha stått på scenen, men på grund av de omständigheter som råder med coronasmitta har ägaren Christopher Novratidis valt att ställa in evenemanget.

– Som det ser ut i samhället nu och med tanke på rädslan som finns hos många så anser vi inte att det är optimalt och rätt tillfälle att köra nu. Våra gästers hälsa måste komma i första hand, säger Novratidis.

"Inget att komma tillbaka till" 

Liksom många andra inom restaurang- och nöjesbranschen har coronaoron slagit hårt mot Kharma.

– Vi får verkligen hoppas att detta löser sig snabbt och bra för oss och resten av världen. Det är viktigt att alla kommer igång igen. Fortsätter det så här, och folk inte vågar sig ut under en längre tid, så kommer vi inte ha något att komma tillbaka till.

– Liksom många andra har vi tappat enormt mycket de senaste två veckorna. Det säger sig självt att branschen inte har möjlighet att klara detta om det fortsätter så mycket längre. Förhoppningsvis är detta både första och sista gången vi tvingas ställa in ett event, säger Christopher Novratidis.

Kharmas restaurang har fortfarande öppet både för gäster på plats och för avhämtning.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: