Annons:

Sök

Annons:

Blackstad IF bjuder in till ”mitt Triathlon”

Blackstad IF arrangerar "Mitt triathlon" mellan den 15 maj till 15 augusti.

Blackstad IF bjuder in till ”mitt Triathlon”

Gör ditt egen triathlon under Coronapandemin, välj själv vilken distans och gör det mellan den 15 maj till den 15 augusti. Det är Blackstad IF som bjuder in till den utmaningen.

Annons:

Mycket har blivit annorlunda under Coronapandemin, många tävlingar har ställts in eller flyttats framåt i tiden. Blackstad IF tänker på ett annat sätt. De arrangerar tävlingen ”Mitt Triathlon” – en tävling där man tävlar mot andra och sig själv.

Man väljer själv vilken distans man vill tävla i. Iron man, där deltagarna simmar fyra kilometer, cyklar 18 mil och avslutar med att springa 42 kilometer. Eller så väljer man den Olympiska distansen som är något kortare, 1,5 kilometer simning, 10 kilometer cykling och 10 kilometer löpning.

Väljer själv hur mycket varje dag

Deltagarna väljer själva hur länge och vilken disciplin som man vill utföra. Man behöver inte göra allt på en och samma dag utan dela upp tävlandet i olika etapper. Det man måste göra är att föra dagbok på nätet, så att andra deltagare kan se hur långt man har kommit i sin utmaning om att lyckas genomföra ett triathlon i sommar. Dagboken finns på föreningens hemsida. 

– Simma 200 meter per dag, säger Anders Degerman i föreningen.

Han tipsar om att det finns en bassäng vid Blackstad skola, där man kan ta ett dopp och samtidigt simma några hundra meter. Deltagarna har nästan hela sommaren på sig.

Vill man delta i tävlingen måste man vara medlem i föreningen, men det är lätt fixat, då nya medlemmar är välkomna i föreningen.

- Inspirera andra och skriv i vilka distanser du har gjort varje dag. Följ även de andra som deltar i ”Mitt triathlon”, säger Anders Degerman.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: