Annons:

Sök

Annons:

Så kan klagomål om trängsel på kommunens restauranger lämnas in

Får en restaurang i Vimmerby eller Hultsfreds kommun in klagomål om trängsel kommer miljö- och byggnadsförvaltningen genomföra extra tillsyner. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Så kan klagomål om trängsel på kommunens restauranger lämnas in

Upplever du trängsel på en restaurang eller servering i Hultsfreds eller Vimmerby kommun? Nu kan kommuninvånarna lämna in klagomål till miljö- och byggnadsförvaltningen.

Annons:

Om privatpersoner upptäcker trängsel på matställen i antingen Vimmerby eller Hultsfreds kommun som ökar risken för spridning av covid-19 kan man lämna synpunkter till miljö- och byggnadsförvaltningen genom att skicka mejl till miljo.bygg@hultsfred.se eller ringa 0495-24 14 00. 

Miljö- och byggnadsförvaltningen vill veta vad man har sett, namn på matstället samt tid och datum för den aktuella händelsen. Därefter görs ett besök på verksamheten för att kontrollera att de följer reglerna. En kontakt med smittskyddsläkaren i Region Kalmar län upprättas för att diskutera klagomålet och smittskyddsläkaren har möjlighet att stänga ned verksamheter som inte följer reglerna. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: