Annons:

Sök

Annons:

Bolaget ska bli mer offensivt – väljer att nyanställa

Vimarhem anställer en IT-samordnare. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Bolaget ska bli mer offensivt – väljer att nyanställa

IT-frågorna har varit eftersatta på det kommunala bostadsbolaget Vimarhem. Nu ska det ändras. Bolaget anställer inom en kort en IT-samordnare.
– Jag ser fram emot det med tillförsikt, säger vd:n Johan Oléhn.

Annons:

Vimarhem ska bli bättre och mer tillgängligt för sina hyresgäster. Ett led i det är satsningen på IT. Inom kort börjar en IT-samordnare som bolaget anställt. 

– Det ska bli skönt. Det är väldigt mycket teknik i byggnader och mycket system för hur vi hanterar flöden av felanmälningar och så vidare. Hemsidan ska vara tillgänglig, det finns lagkrav kring det och hyresgästerna ska ha lätta vägar att kunna hantera ärenden och fakturor. Det är oerhört mycket IT som måste funka och jag ser fram emot den här lösningen med tillförsikt, säger Vimarhems vd Johan Oléhn.

IT-samordnaren börjar andra i veckan i juni om allt går enligt plan.

– Tidigare har vi inte haft någon speciellt utsedd person för att jobba med IT-frågorna. Det behövs, det räcker med att kolla vår hemsida för att se att det behövs. Då tänker jag inte bara på utseendet, utan det handlar om funktionerna också. Vi måste få bättre funktioner för att vara tillgängliga för våra hyresgäster. Vi håller på och ändrar arbetssätt och har minskat den fysiska kundtjänsten och styr mer och mer mot telefon och de här systemen.

"Ska värderas"

Hemsidan ska bli mer offensiv och Vimarhem vill bli det självklara valet för den som söker bostad i Vimmerby.

– All den digitala utveckling som vi står inför ska värderas. Vi hoppar inte i galen tunna eller bygger några julgranar med teknik. Det ska vara smarta, tekniska lösningar som ger oss eller hyresgästen något. Vi tror att vi kan effektivisera rätt mycket, så att färre saker hamnar mellan stolarna. Jag hoppas att hyresgästerna ska uppleva skillnad om några år eller kanske redan om ett halvår.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: