Annons:

Sök

Annons:

Grenar utlagda på MTB-banan:

Grenar var utlagda på MTB-banan i Södra Vi. Foto: Privat

Grenar utlagda på MTB-banan: "Kunde varit livsfarligt"

Flera grenar var utlagda efter en nedförsbacke längs med MTB-banan på Gallebovägen i Södra Vi. På bilden ser det utstuderat ut.
– Det kunde varit livsfarligt, säger Inge Gustavsson, som plockade bort grenarna.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Inge Gustavsson gick en promenad och tog bort grenarna under fredagen. För en cyklist som kommer i hög fart kunde det ha varit förenat med livsfara, menar han.

– Det låter som ett busstreck, men det är ju inte bra. Det är lagt i en nedförsbacke efter en kurva. Det är farligt. På söndag har onsdagscupen avslutningen och hade någon kommit i hög fart då, så kunde det ha varit livsfarligt, säger Södra Vi-bon Inge Gustavsson. 

Vad tänker du om det?

– Man börjar tänka på om det kommer fortsätta. Det har ju varit en del incidenter vid järnvägen och det var bara vid just det här området det såg ut så här. De förstör ju för sig själva också om de vill cykla. 

En del pilar var också bortplockade.

– Jag tycker det låter som ett busstreck och att det inte är små barn som har gjort det. Fritids brukar vara där i närheten och bygga kojor och det var trädgrenar från kojorna som de hade lagt ut. Jag tror att det är yngre förmågor, men inte så små. De här vet vad de gör, säger han. 

Händelsen har inte polisanmälts.

– Fortsätter det och händer fler gånger får vi polisanmäla. Men det är svårt att peka ut någon utan bevis eller utan att man är säker. 

Inge Gustavsson plockade bort en del småträd som låg vid en järnvägsövergång också.

– Det ska inte ligga där, säger han. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: